Dupa zile de ger cumplit si epuizare, Tibi Useriu s-a intors acasa si a fost primit, asa cum merita: ca un campion!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 21:15

"Sunt un om ca toti voi de-aici in carne si oase si mi-am dat seama de asta pentru ca am avut probleme de sanatate destul de mari si mi-am dat seama ca sunt muritor si eu ca toti."

Desi nu recunoaste, Tibi este, oficial, un supererou... N-ai cum sa-i spui altfel omului care a  parcurs 560 de km pe un ger naprasnic si a terminat Ultramaratonul de la Polul Nord cu 12 ore inainte de vechiul record.

Eu recomand oamenilor sa-si urmeze visul.

Visul lui s-a indeplinit dupa o munca serioasa: zile si nopti la rand, bistriteanul a alergat aproape gol prin zapada, s-a odihnit in copca si dormit afara.



Am avut tempreturi si de minus 52 de grade, nu era frig, te ardea pur si simplu, m-am ales cu degeraturi la maini.

Tibi s-a mai ales cu o infectie la picior care ii da dureri groaznice. Chiar si-asa, spune zambind ca cea mai grea incercare a vietii sale a avut si partile ei frumoase.


Tibi Useriu a alergat la Polul Nord pentru o cauza nobila- alaturi de asociatia Tasuleasa Social, lupta pentru reimpadurire.
La cursa de la Cercul Polar au participat si Andrei Rosu si Vlad Tanase. Au terminat cu bine maratonul, pe locul al treilea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: