La 12 ani aceasta fata s-a transformat intr-un adevarat adult, in timp ce la varsta ei alte fete se joaca inca cu papusile! E cutremurator ce a patit copila, le-a dat o lectie tuturor celor care au judecat-o

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:00

O fetita de 12 ani din Marea Britanie le-a oferit o lectie tuturor celor care, initial, au judecat-o si au condamnat-o pentru ceea ce a facut.

Parintii au avut un adevarat soc in momentul in care au aflat ca micuta lor ramasese insarcinata, tatal fiind un baiat de aceeasi varsta, care locuia in acelasi bloc.

Desi initial au fost devastati de veste, au decis sa o ajute pe copila si sa o sprijine pana la capat, respectandu-i decizia de a pastra bebelusul si de a nu face avort.

Nasterea a decurs cu bine iar in scurt timp fetita si-a luat in serios rolul de parinte.

Ce i-a impresionat pe toti este responsabilitatea de care de dovada cea mica: este o mama adevarata, iar la scoala, unde a revenit de curand, are cele mai mari note din clasa.

A reusit astfel sa le inchida gura tuturor colegilor si profesorilor, care initial au desconsiderat-o si au batjocorit-o. Cei doi tineri parinti se iubesc si planuiesc sa se casatoreasca atunci cand vor implini 18 ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”