Furtuna pe Bosfor - rezumatul episodului 35

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 20:10

Ozan recurge la un gest extrem!

Tanarul o considera pe Gulseren vinovata de necazurile familiei sale si, insetat de razbunare, acesta ia o decizie radicala. Ranita de comportamentul parintilor sai, Cansu refuza sa se intoarca la vila Gurpinar, alegand sa ramana in casa tatalui sau biologic, in semn de protest. Dupa lungi insistente, Cihan ii spune raspicat tinerei sa reflecte asupra celor intamplate si sa se intoarca acasa cand va realiza ca a gresit.


In ciuda piedicilor aparute, Cihan si Gulseren nu renunta la relatia lor si hotarasc sa lupte impotriva tuturor.
Cei doi indragostiti nu isi mai ascund sentimentele fata de cei din jur si se gandesc cum ii vor recastiga inima lui Cansu.

In acest timp, speranta Dilarei de a-l recastiga pe Cihan se naruie odata cu recunoasterea publica a relatiei dintre acesta si Gulseren. In aceste zile dificile pentru ea, Dilara il reintalneste pe Harun, dupa douazeci de ani. Insa intalnirea lor nu este nicidecum o coincidenta, asa cum crede Dilara, ci are la baza uneltirea dintre Candan si Harun de razbunare impotriva lui Cihan.

Pe de alta parte, Ozan este influentat de bunicul sau, care o denigreaza pe Gulseren acuzand-o de destramarea familiei sale. Sub presiunea indemnurilor lui Rahmi, Ozan ia pistolul tatalui sau si pleaca spre locuinta femeii, hotarat sa puna capat necazurilor parintilor sai.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: