Amesteca aceste ingrediente pe care sigur le ai prin casa si vei avea dintii mai albi fara sa cheltuiesti o avere la stomatolog!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:00

Traim intr-o societate in care oamenii se critica unii pe altii, asa ca e greu sa sa nu te gandesti la imperfectiunile pe care le ai, caci nimeni nu este perfect.

De exemplu, majoritatea isi fac griji de cum arata dantura. E adevarat ca un zambet perfect inseamna o igiena cat mai corecta si vizite cat mai dese la stomatolog, ceea ce inseamna foarte multi bani cheltuiti.

Pentru cei care nu sunt multumiti de culoarea dintilor lor, sunt o multime de remedii naturale pe care poti prepara acasa. Nu ai nevoie decat de o capsuna si putin praf de copt.Amesteci

aceste doua ingrediente pana obtii o poasta consistenta. Foloseste-o ca pe o pasta de dinti si stai asa cu ea timpd e cinci minute pana sa te clatesti.


 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.