Credea ca bebelusul ei doarme in patut, insa ce a surpris pe camera de luat vederi in acea noapte, ar da cosmaruri oricarui parinte!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:00

Oamenii pot deveni foarte ciudati atunci cand vine noaptea.

Stii pe cineva care merge in somn sau faci chiar tu asta? Este un lucru destul de inofensiv, insa poate deveni periculos darca acea persoana merge prea mult. Si in special daca este vorba de un bebelus care abia se poate tine pe picioare.

Crezi ca un bebelus care sta in patut poate fi ferit de pericolul de a umbla noaptea prin somn? Se pare ca micutul din imaginile de mai jos poate fi o exceptie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O camera de supraveghere l-a surprins in timp ce plangea si apoi a inceput sa se catare pe patut si sa se dea jos cand a vazut ca nimeni nu vine la el.

Ca un gimnast, micutul reuseste sa se dea jos si sa pice pe podea. Orice parinte ar fi ingrozit sa faca asa ceva!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.