Bautura şi jocurile de noroc l-au transformat din print in cersetor. E uimitor ce animal de companie si-a luat acest roman din Bruxelles

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:29

Isi face veacul pe strzile din Bruxelles. Un singur prieten i-a mai rămas, animalutul pe care il trateaza ca pe un print.

Iepurasul Rocky are mancare la discretie, sta pe un pled de lana si nu-i lipseste nimic. Pare un animalut fericit. Langa el, stapanul sta pe un carton si intinde mana pentru cativa eurocenti. Nu si-a imaginat vreodata ca va ajunge cersetor de Bruxelles.

"Eu am ajuns asa pentru ca mi-a placut foarte mult  talentul, adica sa beau, distractii, cazinouri si am ajuns boschetar", a marturisit barbatul.

Pentru el nu vrea prea multe. Ceva de mancare ii este de ajuns. Dar pentru iepurasul de langa el, ar sta oricat cu mana intinsa.

Si totusi viseaza la o viata mai buna. Isi pune toata speranta in noroc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca el sunt putini cersetori.

Cei mai multi le tin pe bietele animale fara apa sau mancare. Ore in sir le chinuie pe strada. Pentru ei, cateii fac parte dintr-un scenariu. Toti mizeaza pe faptul ca turistii sunt impresionati cand vad un suflet necuvantator aproape lesinat pe strada.