A plecat la parau sa aduca apa, dar nu s-a mai intors. O copila de numai 4 ani a disparut fara urma in inima padurii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:05

In zadar, s-a mobilizat un sat intreg sa o caute si degeaba au venit politistii cu caini de urma pentru a o gasi pe micuta. Fetita pare sa fi fost inghitita de pamant.

Odata ce s-a dus vestea-n sat, n-a fost picior de om care sa nu bata coclaurile in cautarea celei mici. Oamenii s-au grupat si s-au impartit in mai multe zone ale padurii, doar-doar or da de fetita. Nici chiar lasarea serii nu i-a impiedicat sa continue sa rascoleasca padurea in lung si-n lat. Cea mica a fost data disparuta in jurul pranzului, asa ca fiecare ceas era extrem de important.

Fetita de 4 ani a plecat ieri cu sora sa geamana la izvorul din padure sa aduca apa. Cele doua s-au jucat prin desisuri, pana cand una dintre ele a rupt-o la fuga in adancul padurii. Cealata a strigat-o cateva minute dar cand a vazut ca nu revine, a facut cale-ntoarsa catre casa.

cop

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama

a pornit sa o caute singura pe cea mica, iar dupa 3 ore, cand a vazut ca nu-i da de urma, a alertat politia si intregul sat. Oamenii se tem ca micuta sa nu se intalneasca cu vreo salbaticie, mai ales ca frunzisul padurii ascunde mule pericole.
Dupa mai bine de 5 ore de umblat prin padure, satenii si politistii au fost nevoiti sa intrerupa cautarile pe timp de noapte, dar au fost reluate la prima ora a diminetii.