A facut infarct la volan si a lovit frontal o alta masina. Imaginile tragediei au fost surprinse de o camera de supraveghere

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:31

Nenorocirea s-a petrecut in apropierea unei scoli din Dumbraveni.

O familie a scapat ca prin minune  dupa ce masina in care se afla a fost izbita frontal de un autoturism. Soferul care a provocat accidentul a facut infarct la volan si nu a mai putut controla autovehiculul.  Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum, la un momenta dat, un autoturism  de culoare alba patrunde pe contrasens si  intra frontal intr-o  masina de teren care circula regulamentar.

Soferul  care a provocat accidentul a facut infarct la volan si nu a mai putut controla masina. Mare noroc au avut cei cinci  tineri aflati pe trotuarul din apropiere ,  in momentul producerii  impactului dintre  autovehicule.Doi  dintre ei, cel cu bicicleta si inca unul  traversasera soseaua cu cateva minute inainte  iar ceilalti trei  tocmai mergeau linistiti pe trotuar  cand s-a intamplat  accidentul. Daca autoturismul de culoare alba nu s-ar fi oprit in masina de teren cine stie cate victime ar fi mai facut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat dupa impact  mai multi trecatori le-au sartit in ajutor victimelor si au sunat la 112. 

Daca din masina de teren soferul sotia acestuia si copilul s-au ales cu rani usoare, soferul  din autoturismul alb nu a supravietuit. Barbatul,  in varsta de 57 de ani, care a facut infarct, a murit dupa  trei ore, la spital, in ciuda eforturilor depuse de medici.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.