A cantat despre droguri pana cand i-a facut politia o "vizita". Ce au gasit ofiterii in casa lui Cheloo de la Parazitii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:31

Cantaretul a avut o reactie incredibila in fata jurnalistilor.

Cheloo a fost ridicat miercuri dimineata de politisti din casa sa din Breaza si dus la audieri. In locuinta, mascatii au gasit substante halucinogene. Inconjurat de jandarmi, dar fara catuse la maini, semn ca inca nu a fost acuzat, Catalin Stefan Ion, sau Cheloo, a intrat in sediul DIICOT Ploiesti, pentru a fi interogat. A incercat sa aiba o atitudine relaxata, insa nelinistea a iesit la suprafata in momentul in care un ziarist l-a intrebat de ce zambeste.

"Pentru ca ai fata de prost", l-a jignit Cheloo.

Procurorii de la Crima Organizata au descins la prima ora la mai multe adrese din Prahova, inclusiv acasa la rapper-ul Cheloo. "Avea o legatura si o implicare, sub aspectul consumului si al altor elemente de trafic", a declarat un anchetator.

Cheloo, alaturi de alte 80 de persoane a acuzat de consum de cannabis. La domiciliul sau au fost descoperite mai multe zeci de grame de droguri, cu care muzicianul isi "servea" musafirii la petrecerile organizate in casa din Breaza.

In reteaua infractionala sunt implicati si minori. Audierile vor continua, pentru a se stabili ce cantitate de stupefiante a vandut aceasta retea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”