Parlamentarii au facut scut in jurul lui Sebastian Ghita. Daca pe Dan Sova l-a salvat mirul iar pe Cristian Rizea - copilul sau, iata ce truc a folosit Ghita

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 sep 2020, 17:55

176 de parlamentari s-au opus arestarii prietenului lui Victor Ponta.

"Sa stiti ca nu veti bloca justitia astazi daca veti respinge aceasta practica abuziva a arestului prventiv", le-a spus Ghita colegilor, de la tribuna Parlamentului, in pledoaria de dinaintea votului pentru aprobarea urmarii sale penale.

S-a rugat cu cerul si pamantul de colegii sai ca sa nu-l lase pe mana procurorilor care il acuza de dare de mita, santaj, cumparare de influenta si conducerea unui vehicul fara permis.



Nu a fost banca din Parlament pe la care Sebastian Ghita sa nu treaca, inainte de vot. De nerabdare, a incercat chiar sa intre in sala de vot in momentul in care se numarau voturile, practica interzisa. Nu a intrat in sala, dar finalul i-a adus zambetul pe buze. Colegii l-au scapat de procurorii care ii cereau retinerea si arestarea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”