Graviduta Valentina Pelinel si mamica Andreea Mantea au iesit la cumparaturi pentru bebelus! Ce au vorbit despre tatal copilului si viitorul lui baietel

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:31

Valentina Pelinel a mers la cumparaturi pentru viitorul ei baietel impreuna cu Andreea Mantea. Pentru a fi cat mai productiva, blondina a renuntat la pantofii cu toc. Imbracata intr-o rochie cu imprimeu, scurta si lejera, Valentina si-a etalat picioarele frumoase. Cu toate ca e insarcinata, fotomodelul nu a luat prea mult in greutate.

 

Imagini de senzatie! Graviduta Valentina Pelinel si mamica Andreea Mantea au iesit la cumparaturi pentru bebelus! Ce au vorbit despre tatal copilului si viitorul lui baietel
Valentina Pelinel a mers la cumparaturi pentru viitorul ei baietel impreuna cu Andreea Mantea. Pentru a fi cat mai productiva, blondina a renuntat la pantofii cu toc. Imbracata intr-o rochie cu imprimeu, scurta si lejera, Valentina si-a etalat picioarele frumoase.
Cu toate ca e insarcinata, fotomodelul nu a luat prea mult in greutate.
Dupa ce au consultat o lista de cumparaturi, Andreea Mantea si Valentina s-au apucat de achizitionat fel de fel de lucruri. Au cumparat pompa de sani, termometru, biberoane, un expresor de lapte si multe alte lucruri necesare unui nou-nascut.
"Esti pregatita cand vine. Daca ti s-a intamplat nu e asa un soc, o sa fie frumos.
Eu ma pregatesc sa nasc natural. Sa vedem daca ne iese. vreau sa fie de la natura, cum vrea Dumnezeu. O sa nasca la sfarsit de mai. Imi doresc mult sa alaptez. Este foarte bine pentru imunitatea lui. Tatal lui il alinta bebelus poznas", a povestit Valentina Pelinel.
"Nu mai e acelasi tonus al pielii. Am luat in jur de 12 kilograme, dar mai variez. Mananc mult mai mult ca inainte, dar mi-am facut poftele.
E pentru prima data in viata cand nu ma deranjeaza fiecare kilogram in plus. Pana acum, a fost un baiat foarte cuminte. Nu am avut simptome, nimic. Ii place harmaiala, ii plac fetele, tot", a adaugat blondina.
Valentina Pelinel a fost reticenta cand a venit  vorba despre tatal copilului.
"Nu-i un secret, dar noi am evitat subiectele astea. S-a creat o conjuctura, nu e un secret de stat, dar o sa vezi ca o sa vina momentul si atunci veti sti de ce nu am vrut sa vorbesc despre asta.
E ok ce se intampla acum in viata mea. Nu va zic nimic de tati. Nu cred ca intereseaza pe nimeni, sincer. O sa intelegeti ca totul e de fapt o poveste frumoasa de viata", a mai spus Valentina Pelinel.
Urmareste aici momentul video!

Dupa ce au consultat o lista de cumparaturi, Andreea Mantea si Valentina s-au apucat de achizitionat fel de fel de lucruri.

Au cumparat pompa de sani, termometru, biberoane, un expresor de lapte si multe alte lucruri necesare unui nou-nascut.

" Esti pregatita cand vine. Daca ti s-a intamplat nu e asa un soc, o sa fie frumos. Eu ma pregatesc sa nasc natural. Sa vedem daca ne iese. vreau sa fie de la natura, cum vrea Dumnezeu. O sa nasca la sfarsit de mai. Imi doresc mult sa alaptez.
Este foarte bine pentru imunitatea lui. Tatal lui il alinta bebelus poznas
", a povestit Valentina Pelinel.

" Nu mai e acelasi tonus al pielii. Am luat in jur de 12 kilograme, dar mai variez. Mananc mult mai mult ca inainte, dar mi-am facut poftele. E pentru prima data in viata cand nu ma deranjeaza fiecare kilogram in plus. Pana acum, a fost un baiat foarte cuminte. Nu am avut simptome, nimic. Ii place harmaiala, ii plac fetele, tot", a adaugat blondina.

Valentina Pelinel a fost reticenta cand a venit  vorba despre tatal copilului.

" Nu-i un secret, dar noi am evitat subiectele astea. S-a creat o conjuctura, nu e un secret de stat, dar o sa vezi ca o sa vina momentul si atunci veti sti de ce nu am vrut sa vorbesc despre asta. E ok ce se intampla acum in viata mea. Nu va zic nimic de tati. Nu cred ca intereseaza pe nimeni, sincer. O sa intelegeti ca totul e de fapt o poveste frumoasa de viata", a mai spus Valentina Pelinel.

Urmareste aici momentul video!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”