A turnat ciment in tava pentru cuburi de gheata, apoi le-a lasat sa se intareasca cateva ore. Uite in ce s-au transformat

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:10

Cine ar fi zis ca poti folosi betonul pentru a crea asa ceva?

Folosind ciment si o tava de silicon pentru gheata poti creea suporturi perfecte pentru etichete sau mesaje, cu care poti eticheta felurile de mancare la un bufet suedez, locurile invitatilor la masa sau in care poti infige o fotografie draga tie.

Ai nevoie doar de amestec pentru ciment (ciment si nisip), o tava de silicon, agrafe metalice, si putina rabare.

Amesteca cimentul cu apa si toarna-l in forme, apoi infige agrafele, care au un cap sub forma unui inel, in mijlocul formelor.

Poti folosi un tipar facut dintr-un carton pentru a nimeni exact mijlocul cupelor. Atentie, inelul trebuie sa fie in afara formei in care se afla cimentul.

Dupa cateva ore, cimentul se va intari si iti mai ramane doar sa alegi cum vrei sa decorezi suporturile. Le poti lasa asa, pentru un aspect mai industrial, sau le poti colora ori orna cu diferite materiale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”