Si-a lasat cainele sa se plimbe liber iar animalul i-a adus un "cadou" la usa. Cand si-a dat seama ce tinea in gura cainele, stapanul a chemat imediat politia. Uite ce a gasit patrupedul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 20 sep 2020, 17:20

Oamenii legii spun ca nu cum sa afle unde a fost gasit pachetul, pentru ca patrupedul nu le raspunde la intrebari.

Acesta este, probabil, un caine pe care Cheloo l-ar fi iubit foarte mult. Se pare ca patrupedul a adus in casa, in locul ziarului de dimineata, o punga in care se afla o jumatate de kilogram de marijuana, ambalata in doze gata pentru a fi distribuite clientilor.

Politistii au fost anuntati de proprietarul animalului. Acesta  a crezut ca punga e plina de gunoaie si a vrut sa o arunce, dar la o privire mai atenta, a simtit mirosul specific plantei de marijuana.

Ingrijorat, a chemat imediat politia.

Anchetatorii au descoperit ca in punga se afla "marfa" de doua tipuri, una mai eficienta si una mai slaba, ambalate in zeci de pachetele. In total, captura cantarea aproape o jumatate de kilogram. Nu au putut face nicio arestare, pentru ca nu stiu de unde a fost adusa marfa.

"N-avem cum sa intrebam cainele din ce casa le-a luat. Continuam investigatia, dar e un caz greu"
,
a declarat detectivul care se ocupa de caz.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”