Zi grea pentru directoarea gradinitei private din Cotroceni. Femeia, retinuta dupa ce a agresat mai multi copii a ajuns in fata magistratilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 16:45

O intrebare la care directoarea gradinitei private din Cotroceni nu raspunde. Acum tace chiar daca prima data cand a fost la politie spunea ca imaginile sunt doar o razbunare a unei prietene.

Plangerile impotriva ei curg. Sase familii si fostii angajati au depus plangeri penale impotriva directoarei pentru rele tratamente aplicate minorului.

Fosta angajata dezvaluie ca atunci cand i-a atras atentia ca nu se poarta frumos, directoarea i-ar fi replicat ca este prietena cu parintii si ca are mana libera sa le educe copiii cum stie mai bine.

Femeia spune ca nici mancarea nu era ceea ce ar fi trebuit sa fie si ca parintii erau pur si simplu mintiti.


Nici macar angajatii nu erau scutiti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De vinerea trecuta nimeni nici un copil nu a mai fost adus la gradinita.

Cercetarile au aratat ca insitutia privata de invatamant functiona ilegal de 10 ani. Anchetatorii o acuza pe directoare de rele tratamente aplicate minorului. Daca va fi gasita vinovata va sta dupa gratii intre 3 si 7 ani.