Un caz de eroare judiciara la "Sabbagh in actiune”: "Cazul batranului m-a indignat!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 16:15

In editiile trecute, la „Sabbagh in actiune”, jurnalistul prezenta cazul unui batran din Neamt, condamnat la un an de inchisoare fiindca ar fi condus fara permis si ar fi provocat un accident.

Christian Sabbagh a reusit sa obtina proba incontestabila ce sustine nevinovatia batranului. Adevaratul faptas se ascunde de obiectivele de filmat si de jurnalisti, insa a fost inregistrat cu camera ascunsa in timp ce recunoaste ca el s-a aflat la volan in ziua accidentului. Nea Costica, batranul devenit tap ispasitor in ochii legii, isi cauta acum dreptatea la Avocatul Poporului.

„Am reusit sa probez ca acel om este vinovatul.

Chiar si proprietara masinii despre care vorbim recunoaste ca nu i-a dat niciodata vehicului pe mana lui nea Costica. Bietul om a incasat anul de inchisoare pe nedrept. Iar motivul pentru care femeia  nu isi aminteste nimic este ca adevaratul faptas, aratat cu degetul de tot satul, este chiar cumnatul ei, care seama leit cu batranul condamnat pe nedrept. Am crezut in nevinovatia lui nea Costica inca de la primele vorbe pe care le-am schimbat cu el.
Cazul batranului m-a indignat!”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un caz de eroare judiciara, dovedit pana la capat, pe care il puteti urmari in exclusivitate sambata, de la 21:30, in emisiunea „Sabbagh in actiune”, difuzata la Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.