Gabriela Cristea, pacalita in direct, de 1 Aprilie! Uite cum a reactionat cand s-a trezit singura, fara concurenti, public sau trupa

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 sep 2020, 16:00

Tavi Clonda a pus la cale o farsa pentru sotia lui, Gabriela Cristea, in editia de vineri a emisiunii "Te vreau langa mine".

Vineri, in deschiderea emisiunii, in timp ce trupa lui Tavi Clonda interpreta imnul emisiunii, concurentii, spectatorii si chiar si membrii trupei au parasit platoul de filmare. In momentul in care a intrat in studio, Gabriela Cristea s-a trezit singura, insa a incercat sa isi ascunda nedumerirea si sa vorbeasca in fata camerei ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Imediat, o persoana din echipa tehnica a trecut prin fata ei si, nelamurita, Gabriela a cerut explicatii prin casca iar producatorii i-au transmis ca nu a intrat inca in direct si ca mai sunt 3 minute pana la emisia live.



Gabriela nu a stat pe ganduri si s-a dus sa isi ia telefonul mobil, pe care a inceput sa il butoneze, apoi l-a sunat pe Tavi, sa vada unde e. Cum timpul trecea si nimeni nu aparea in platou, Gabriela a inceput sa se ingrijoreze si sa isi puna intrebari. Imediat, Tavi a intrat in platou cu un buchet de flori, cantand "Ce bine imi care ca ai luat teapa".

Vezi in materialul video de mai jos cum a reactionat Gabriela cand a descoperit ca a fost victima unei farse de 1 Aprilie:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”