Teo si-a lasat invitatii cu gura cascata! Dupa ce Bursucu' i-a criticat rochia, a pus mana pe o foarfeca si a inceput sa si-o taie. E incredibil ce si-a facut

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:32

Bursucu' a tachinat-o pe Teo din cauza tinutei cu care a venit vineri in emisiune, dar nu se astepta ca vedeta sa faca asta.

Vineri, Teo a aparut la "Teo Show" intr-o rochie pe care a imbracat-o peste o pereche de blugi iar Bursucu' nu a ratat ocazia de a o tachina. "Rochie cu blug, ma? Si culori urate, si lunga..." s-a intrebat, retoric, Bursucu'.

"Arata-mi pana unde trebuia sa fie. Hai, Liza Panait, lumineaza-ma", i-a cerut Teo, dupa care a luat o foarfeca si a indreptat-o spre rochie. Cei din platou au crezut ca glumeste, dar s-au inselat.



Vedeta a infipt foarfeca in rochie si a inceput sa o taie. "E mai bine asa, mai cu falduri?" s-a intrebat ea, dupa care si-a indreptat foarfeca spre zona bustului, gata sa continue "opera" vestimentara.

Iata inregistrarea momentului:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.