Liei Olguta Vasilescu i-a placut sederea in "Beciul Domnesc". E incredibil cum a descris noaptea petrecuta dupa gratii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:32

Degeaba s-au plans Elena Udrea, Gigi Becali si Radu Mazare de conditiile din arestul central.

Lia Olguta Vasilescu, ultima "cazata" dupã gratii, le da peste nas tuturor: “Am avut televizor in camera, am fost foarte bine primita de toata lumea, de tot personalul, am stat in camera cu doua doamne dsragute care m-au facut sa ma simt bine. Nu a fost o experienta tragica.”

Oare faptul ca cei "patru magnifici" au strambat din nas la conditiile de dupa gratii au dus la schimbarea la fata a arestului central sau Lia Olguta Vasilescu e o femeie simpla, fara nazuri? In Beciul Domnesc, primarul suspendat al Craiovei s-a simtit ca acasa: “Vreau sa

le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceste zile.” La cat de multumita a iesit Lia Olguta Vasilescu, din arest, mai ca-ti vine sa revii oricand, cu placere.

 

Daca pentru ea experienta nu a fost una tragica, pentru VIP-urile care au zabobit mai mult de-o noapte acolo a fost drama in trei acte.

Radu Mazare: “M-a rupt in doua.

Ca sa faci dus pornesti apa aia, o pornesti p-aia de sus si daca e prea fierbinte mai reglezi de aici, de la wc, crezi ca e o placere?  N-ai cum sa tragi apa la wc, ea curge printr-o teava. “
Obisnuit cu vacante exotice si sa fie inconjurat doar de fete frumoase, nicidecum de barbati, Radu Mazare a dat de greu in celula cat baia sa de-acasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La fel de ingrozita a fost si Elena Udrea. Trecerea de la traiul intr-o vila luxoasa, la unul intr-o incapere cu WC turcesc i-a picat mai greu decat dosarul "Gala Bute":  “Mi-am dorit ca acel cosmar pe care l-am trait 72 de zile  sa se

termine.”

Revenind la primarul Craiovei, tot raul spre bine!  Arestul la domiciliu a coincis cu planurile de concediu ale Olgutei Vasilescu. Gand la gand cu dorinta ei de a-si petrecee doua saptamani in sanul familiei, instanta a plusat si a primit, bonus, inca doua, inchisa in casa parintilor.

Primarul suspendat al Craiovei a ajuns in mainile celor de la DNA sub acuzatia de luare de mita, in campania electorala din 2012.

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.