Cum viseaza Ana-Maria Barnoschi sa ajunga la biserica, in ziua nuntii! Vedeta se iubeste cu un sportiv care i-a oferit deja inelul de aur cu diamant

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 15:30

Vedeta Kanal D are o relatie frumoasa cu un tanar sportiv. Cei doi indragostiti formeaza un cuplu de un an.

In urma cu cateva luni, chiar de Craciun, iubitul i-a facut tinerei o surpriza de proportii. I-a daruit un inel din aur alb, cu diamant, si i-a spus ca bijuteria este simbolul iubirii lui fara margini. I-a promis ca o va adora si ca o va respecta pana la adanci batraneti, iar de acolo au inceput, inevitabil, discutiile despre casnicie.

Ei bine, Ana ne-a povestit in urma cu ceva timp ca are in minte inca din copilarie imaginea rochiei de mireasa pe care vrea sa o imbrace.


"Inca din copilarie am visat la ziua in care voi imbraca rochia alba. Cand eram eleva in scoala generala, mergeam cu prietenele in magazine si treceam, intotdeauna, si pe la cele cu vestimentatii si accesorii de nunta. Atunci imi imaginam ca voi imbraca o rochie lunga, de printesa. Acum, mi-as dori sa port in ziua nuntii o rochie tip sirena, cu corset".

De curand insa, colega de platou a lui Bursucu’ ne-a spus ca si-ar dori sa aiba parte si de elemente de poveste in cea mai importanta zi din viata ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


“Mi-as dori sa merg la biserica intr-o trasura trasa de patru cai albi din rasa pur sange arab”, ne-a spus, visatoare, vedeta.
( sursa wowbiz.ro)

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.