Kivanc Tatlitung, Brad Pitt al Turciei, si-a pus pirostriile! Uite-i cat de frumosi au fost cei doi in ziua nuntii! Vezi imagini video in premiera cu proaspetii insuratei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:15

Chipesul actor pe care l-ai putut vedea in serialele difuzate de Kanal D, "Aski Memnu", "Ezel" sau "In dragoste si in razboi", s-a casatorit cu aleasa inimii lui.

Kivanc Tatlitug are o relatie de aproape doi ani cu stilista Başak Dizer cu care luna trecuta si-a oficializat relatia.

Cei doi s-au casatorit intr-o ceremonie restransa, doar cu 40 de invitati, la Ambasada Turciei din Paris. Desi nu a fost nimic fastuos, atat mirii cat si invitatii lor au avut parte de un cadru rafinat si plin de eleganta. Nu mai vorbim de tinutele celor doi care au luat ochii tuturor celor prezenti.

Mireasa a purtat o rochie din dantela cu pietre pretioase si perle, iar Kivanc un costum care ii punea in evidenta statura atletica.

Mama actorului, Nurten Tatlitug, nu a putut fi prezenta la ceremonie din cauza unor probleme de sanatate, insa a avut parte de imagini live, pe Internet de la nunta fiului sau. Cei doi frati ai lui Kivanc au fos tsi ei prezenteti la ceremonie.

Iata si un video cu imagini de la nunta celor doi!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”