In capcana amantei! O poveste incalcita cu o familie plina de bani, un sot infidel si o fata care face videochat! Totul - duminica, la “Ochii din umbra”, de la 22.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:32

O femeie apeleaza la emisiunea “Ochii din umbra” intrucat il suspecteaza pe sotul ei, Tudor, de infidelitate.

Cuplul are o mica afacere, iar sumele de bani lipsa din contabilitatea magazinului o pun pe femeie pe ganduri. Cei doi au o fiica, Diana, de 20 de ani, ce nu va intarzia sa cada in plasa unor rauvoitori.

Pe zi ce trece, barbatul este mult mai preocupat de aspectul lui fizic, isi cumpara haine scumpe si este tot mai distant fata de sotia lui si nu mai este dornic de afectiune fizica.



Pe parcursul investigatiei, echipa emisiunii “Ochii din umbra” afla ca barbatul isi insala sotia cu o cunostinta apropiata prietenului lor de familie, Vali.


Despre Vali detectivii afla ca, alaturi de amanta lui Tudor, este coordonatorul unei inselatorii: coopteaza prin castinguri fete pentru videochat mintindu-le ca vor fi participantele unui reality show. Cu promisiuni de faima si celebritate, multe fete semneaza un contract abuziv in urma caruia, din punct de vedere legal, nu prea mai au scapare.


Vali profita de faptul ca Diana se cearta cu parintii ei pentru ca vrea mai multi bani si o pacaleste si pe aceasta sa participe la “emisiune”. Astfel, Diana ajunge sa fie coordonata de amanta tatalui ei.

Cum se sfarseste aceasta poveste incalcita veti putea afla astazi, de la ora 22:00, la Kanal D, in emisiunea “Ochii din umbra”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”