Cum sa prepari un piure cremos! Apeleaza la acest truc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 15:15

Prepararea piureului de cartofi poate parea banala. Ei bine, vei fi surprins sa afli ca pana acum ai preparat piureul de cartofi gresit. Iata de ce trebuie sa tii cont daca vrei sa prepari piureul ca un adevarat chef.

1. Folosete cartofi diferiti in proportii egale. Astfel piureul nu va avea doar o textura mai placuta ci si un gust mai bun. Foloseste atat cartofi rosii cat si cartofi albi, fainosi.

2. Spala bine cartofii inainte de a-i fierbe. Este esential sa nu sari peste acest pas. Cartofii trebuie spalati foarte bine inainte de a-i curata de coaja dar si dupa taiere, pentru a elimina surplusul de amidon.



3. Pune cartofii in apa rece si lasa-i sa fiarba. Nu ii pune in apa fierbinte, deoarece se vor fierbe prea mult in exterior si prea putin in interior. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.