A gasit pe un site un iPhone 6S nou la pretul bomba de 900 de lei, asa ca l-a comandat instant! Era extraordinar de fericit cand i-a venit coletul, dar dupa ce a deschis cutia a inceput sa urle! Uite ce era in interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 nov 2020, 19:40

Un barbat din China a avut parte de o intamplare neplacuta pe care a tinut sa o impartaseasca cu prietenii lui de pe Facebook, pentru a le atrage atentia si a-i feri de o situatie asemanatoare.

Fara sa stea pe ganduri, omul a comandat de pe un magazin online necunoscut un iPhone 6S, fiind atras de pretul incredibil de mic: doar 230 de dolari in loc de 800, cu cat se vinde in mod normal.

La inceput i s-a parut putin ciudat ca nu putea sa plateasca ramburs, ci doar online, dar si-a spus ca oferta este prea buna ca sa o rateze.

Dupa aproximativ o saptamana coletul i-a ajuns acasa.

Nerabdator, barbatul a deschis cutia, dar cand a vazut ce era in interior a inceput sa urle de nervi: in loc de telefonul mult asteptat a gasit o clatita.

Barbatul este doar unul din miile de clienti care au fost inselati in acest fel. Asa ca, atunci cand vedeti o oferta mult prea buna la un magazin online, nu platiti cu ochii inchisi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: