A luat o lingura de metal si a inceput sa se frece cu ea in palma sub un jet de apa. Uite ce se intampla daca faci asta! Trebuie sa incerci si tu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:19

Trucurile de mai jos sunt extrem de utile in bucatarie, iar daca sunteti pasionati de gatit, ar trebui sa le incercati; va vor face viata mai usoara.

De exemplu, probabil ati remarcat ca dupa ce curatati usturoi pielea de pe maini se impregneaza cu mirosul lui. Rezolvarea este foarte simpla.

Nu trebuie decat sa luati o lingura de metal si sa va frecati palmele cu ea sub un jet de apa.

Un alt truc util: cand reincalziti mancare la microunde, acoperiti vasul in care le puneti cu un servetel; acest lucru va impiedica uscarea lor.



Cartofii se coc, se fierb sau se prajesc prea greu? Accelerati procesul cu un truc simplu: faceti niste gauri in ei cu furculita si lasati-i la microunde timp de 4 minute inainte de a-i gati.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.