Intr-o localitate din Neamt, oamenii sunt foc si para. Cum arata drumul care a costat 400.000 de lei si s-a stricat la prima ploaie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 aug 2021, 18:30

Oare ar trebui sa ne luam gandul ca vom avea si noi, vreodata, drumuri ca afara?

Nu incercati sa va frecati la ochi. Ati vazut bine! Asa arata un drum asfaltat. Daca inca va mai intrebati de ce avem sosele proaste, iata si motivul:  “Asfaltul e de proasta calitate .”

Punem pariu ca scenariul vi se pare cunoscut ca-n palma. Tot ca-n palma  ar fi trebuit sa fie si acest drum, asteptat de localnici ca painea calda. Patru zile a durat marea asflatare.

Taman cand localnicii se pregateau sa-i aplaude pe muncitori pentru un asemenea record, bietii oameni au inmarmurit cand au vazut rezultatul: “L-au adus si l-au batatorit noaptea, au facut treaba din fuga. De ce ar fi facut asta? Ca sa ia banul.”

Marea asflatare a pornit, in forta, undeva pe la finele lui noiembrie. Nici macar ploaia ori frigul n-au impedicat avantul lucratorilor. Numai ca, dupa ei, a venit potopul.

Asflatul se rupe bucata cu bucata, iar gropile au inflorit ca ghioceii.

Din fotoliul de primar, edilul si-a pus consilierii sa anunte ca supararea oamenilor are o rezolvare:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“ Constructorul si-a asumat ca va face lucrarile in toamna, mai tarziu un

pic, si si-a asumat si riscurile care decurg din chestiunea asta.”

Asadar, vor fi turnate alte doua straturi de covor asfaltic, pe cheltuiala constructorului. Atat drumul ciuruit, cat si pentru alte doua portiuni au fost accesate fonduri europene, valoarea totala fiind de 400 de mii de lei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.