Accident extrem de grav si invaluit in mister la doi pasi de Guvern. O masina a fost zdrobita de un tramvai

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:22

Abia au reusit salvatorii sa-l scoata pe sofer din epava masinii. Nimeni nu stie cine a schimbat macazul, iar soferul nu le poate da detalii anchetatorilor pentru ca este in coma.

Imaginile par a fi desprinse dintr-un film. Tramvaiul a urcat efectiv peste masina in care se aflau doi pasageri, care au ramas captivi in mormanul de fiare contorsionate.

Martorii spun ca a fost nevoie de timp pana cand salvatorii au reusit sa il elibereze pe sofer. Situatia este cu atat mai bizara, cu cat nimeni nu isi poate explica de ce tramvaiul a virat spre depoul Victoria si nu si-a continuat drumul in linie dreapta, potrivit traseului.

Vatmanul a fost testat cu etilotestul, insa rezultatul a fost zero. Soferul masinii zbrobite de tramvai este in stare extrem de grava, asa ca nu a putut sa ofere anchetatorilor detalii despre ce s-a intamplat. Cum a fost posibil impactul atat de violent si, mai ales, daca macazul a fost schimbat sau nu in momentul in care a trecut tramvaiul pe acolo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sunt

intrebari care asteapta raspuns din partea anchetatorilor. iar pana cand nu va fi gata si o expertiza tehnica a tramvaiului, anchetatorii iau in calcul toate variantele posibile. Fie macazul s-a defectat, fie sistemul care coordoneaza acest sistem automat de schimbare a macazului a avut vreo eroare, fie soferul autoturismului a intrat pe contrasens.