Iti era dor de Berguzar Korel si Halit Ergenc? Uite ce fac ei acum. Declaratii in premiera despre familia lor

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:24

Berguzar Korel, sotia faimosului actor din "Suleyman Magnificul", Halit Ergenc a facut, recent, cateva declaratii in premiera despre viata lor de familie.

Berguzar a dezvaluit cateva detalii din viata de familie a celor doi. Intrebata daca se vede vreodata fara Halit, Berguzar a raspuns ferm ca Dumnezeu sa o apere de asa ceva. Desi suntem oameni cu personalitati diferite, ne iubim si ne respectam. Cred ca cel mai important este respectul intr-o relatie. Frumoasa si talentata actrita a mai declarat ca, in primul rand, ea si sotul ei sunt prieteni. La inceput, cativa ani, am fost prieteni.

Ne cunoastem de 12 ani si suntem casatoriti de sapte ani. Avem un fiu, pe Ali, superb care continua sa ne uimeasca in fiecare zi. Este pasionat ca si tatal lui de muzica. Atunci cand alti copii se joaca pe tablete si telefon, el merge in camera lui si asculta muzica. Nu stiu cu cine seamana. Cand era micut, prietenii imi spuneau ca seamana cu Halit, acum spun ca seamana cu mine."
Intrebata daca va face vreodata un duet cu sotul ei, actrita a raspuns ca nu s-a gandit la acest lucru si oricum va avea nevoie de multa munca deoarece Halit canta foarte bine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cat

despe fiul lor, Ali, Berguzar a delcarat ca este foarte gelos. "Nu este gelos pe tatal lui, ci pe alte persoane din exterior. Vrea sa petreaca cat mai mult timp cu noi. De exemplu, intr-o zi, mi-a trimis mesaj pe telefon si m-a intrebat daca nu vreau sa imi petrec toata ziua numai cu el. Ce as fi putut sa-i raspund decat "da." In prezent, cei doi se concentreaza asupra unor proiecte individuale.
Halit are foarte multe oferte de a juca in diferite productii de televiziune si film, insa nu se grabeste sa accepte vreo oferta. A si declarat recent ca va sta sa se gandeasca o perioada pentru a lua decizia cea mai inteleapta.