Povestea impresionanata a Iepuricai, o catelusa care a ramas paralizata dupa un accident. Asociatia Kola Kariola i-a sarit in ajutor

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 sep 2020, 13:05

Nu-si poate misca labutele din spate, dar asta nu o împiedica sã se bucure, pentru prima data în viatã, de dragoste

Iepurica a fost salvata de reporterul Daniel Nicolaina si de asociatia Kola Kariola de pe câmpul unde îsi astepta sfârsitul. Nu isi mai poate folosi picioarele din spate, insa asta nu mai este acum o problema. Insa cu doua luni in urma situatia a fost cu totul alta.

Catelusa a fost gasita cu gatul rupt, tarandu-se pe labele din fata, dupa ce a intrat intr-o cursa de iepuri.

Pe drum, catelusa a incepe sa fie din ce in ce mai prietenoasa cu salvatorii si s-a cuibarit  langa noi ca si cum ne-am cunoaste de o viata.

Si cum obisnuim sa-i botezam pe toti prietenii nostri imediat ce ii salvam iata cum s-a ales si eroina noastra cu numele de Iepurica, pentru ca a fost prinsa in lat de iepuri.

Dignosticul medicului este destul de clar.

Pentru Iepurica viata de acum incolo va fi altfel. Doar o minune ar mai putea sa o faca fericita din nou, iar minunea s-a intamplat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iepurica a fost adoptata de Betty asistenta din cabinetul  veterinar unde a fost tratata.

Din clipa in care s-au privit in ochi a fost dragoste la prima vedere. Pentru ca piciorusele din spate nu o mai ajuta a fost nevoie de un specialist care sa-i confectioneze un carucior special adaptat la dimensiunile ei.

Totul a iesit ca la carte iar trasurica minune este pregatita pentru Iepurica. Caruciorul ii va crea un avantaj enorm. Avantajul de a avea libertatea de miscare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.