Anna a parasit in lacrimi platoul de la "Te vreau langa mine". Fostul sot a sunat in emisiune si, in cateva minute, a convins-o sa se intoarca la el. Uite ce i-a spus

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:34

Barbatul a marturisit ca a suferit un accident grav dupa ce a vazut-o la televizor.

Ian a trecut printr-un accident de masina, in urma caruia s-a ales cu un picior in ghips si cu fata zgariata. Nu a vazut semaforul si a lovit o masina din spate, motiv pentru care are acum tibia rupta. "M-au ajuns lacrimile Annei", a spus el, dupa care a facut apel la Anna sa se intoarca la el, pentru ca el o iubeste si ea il iubeste.



"Constanta ar trebui sa iti fie alaturi, sa aiba grija de tine", i-a raspuns Anna.

Dupa cateva momente, Annei i-au dat lacrimile si i-a spus ca se bucura ca Ian mai e printre noi, pentru ca nu e prima data cand conduce cu viteza si isi pune viata in pericol.

"Tu vrei dragostea sau mila Annei? Ai nevoie de o infirmiera sau ai nevoie de o femeie care sa te iubeasca?", l-a
intrebat Gabriela Cristea.

"Ma afecteaza rau tot ce se intampla in viata lui si nu pot fi indiferenta pentru faptul ca acum sufera si nu are cine sa ii dea o mana de ajutor", a spus Anna, in lacrimi.

Uite ce decizie neasteptata a luat frumoasa blonda:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”