Ioana Tufaru, pusa la zid pentru ca si-a pus copilul in pericol! Uite ce a fost in stare sa-i faca saracului bebelus

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:34

Cei doi parinti au fost pusi fata in fata cu un psiholog.

Fiica Andei Calgareanu a incercat sa isi justifice gestul incredibil: si-a lasat copilul singur, in carucior, pe strada, nesupravegheat. Imaginile au ajuns in presa si s-a declansat o adevarata isterie.

"Eu nu l-am lasat pe Luca in strada, l-am lasat chiar in usa de la intrarea in teatrul Constantin Tanase. Mai era un milimetru si se pasea in hol", s-a aparat Ioana Tufaru. Ea a spus ca i s-a parut in regula sa il lase un minut-doua singur decat sa il ia cu ea, in brate, la catafalcul lui Cornel Patrichi.



"E un loc unde eu merg cel putin o data pe saptamana, unde mama mea a fost angajata si unde ma cunoaste toata lumea, de la femeie de serviciu la domnul director Arsinel", a spus Ioana.

Psihologul Mirela Dinica nu a fost de acord cu opinia Ioanei, atragandu-i atentia ca este persoana publica si poate fi luata ca exemplu si de alte persoane.
In plus copilul a fost in real pericol in cele trei minute, pentru ca putea fi rapit de pe strada, fara ca nimeni sa nu intervina.

Iata ce alte reprosuri i s-au adus Ioanei Tufaru:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”