Povestea dramatica a Francescai, o adolescenta care a ramas fara picioare din cauza unei tumori! "Medicul mi-a spus ca imi vor amputa picioarele, dar eu nu stiam ce inseamna 'amputare'"- Uite cum a reactionat cand s-a trezit dupa operatie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:34

Ea este Francesca si este zambitoare si optimista.

Are 17 ani, iar in urma cu trei ani i-au fost taiate picioarele. Visul ei este sa primeasca proteze si sa poata merge din nou.

"Am invatat sa fiu optimista, de ce sa plang pentru ce s-a intamplat?!", spune Francesca.

"Mi-a spus medicul un cuvant pe care nu il stiam: amputare. Mi-au spus de operatie, dar nu stiam. Cand am vrut sa ma ridic, am dat sa ridic picioarele.

Abia atunci am realizat ce inseamna si am zambit la dl doctor. Mi-a spus ca sunt primul copil care a plecat in caruciorul cu rotile care zambeste, ca le dau si lor putere", a mai declarat fata la WOWbiz.

Mama ei are putere tocmai datorita Francescai, pentru ca o vede zambitoare si plina de viata. "Am inteles ca este singura modalitate de a o salva.
Ea imi da putere! E greu sa treci prin asa ceva. Ea ma incurajeaza, imi da putere, merg mai departe datorita ei, pentru ca ma incurajeaza mereu.

Am stat trei zile in strada, am fost evacuati. Ne-am mutat aici. Nu faceam fata si stateam toti intr-o singura camera, ca sa ne putem incalzi, nu aveam doua sobe. Mi-a fost greu cu 10 copii, dar nu m-a lasat sufletul sa renunt la niciunul dintre ei"
,
a spus si femeia care a adus-o pe lume pe Francesca.

"Nu am simtit niciodata ca nu mai pot. Nu ma deranjeaza, e sora mea si trebuie sa am grija de ea", a precizat si fratele fetei, Andrei.

Afla mai multe despre cazul cutremurator, aici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”