Mircea Albulescu, injurat si claxonat pe o trecere de pietoni cu cateva ore inainte sa moara!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:35

Blogger-ul Catalin Sava a fost martor in trafic la umilinta la care a fost supus marele actor Mircea Albulescu.

Tanarul a povestit detaliat intamplarea intr-un text pe cat de adevarat pe atat de trist, pentru noi romanii.

Un bătrân înalt traversează foarte greu, de-abia merge. A rămas ultimul pe trecere. Instantaneu, claxoane. Multe, un cor cacofonic. Un tânăr din dreptul meu, mai tânăr ca mine, pe banda 1, înjură lung şi apăsă claxonul cu faţa tumefiată. Se aud şi alte sudălmi. Bătrânul se întoarce, nedumerit, cu o expresie deznădăjduită pe chip.

E Mircea Albulescu. De-abia merge. Maşina din faţa mea demarează în trombă, foarte aproape de el, şoferul ţipă ceva neinteligibil, coloana se pune în mişcare, actorul e pe trotuar, dar încă se mai aud claxoane, cei din spate se grăbesc. Mi se face ruşine. Şi eu claxonez uneori maşina din faţă la semafor. Şofer de Bucureşti. Mitică", a povestit Catalin Sava, citata de republica.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.