Expropriere cu scandal la Galati. 20 de familii expropriate pentru modernizarea zonei au refuzat despagubirile oferite de primarie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 12:20

Cu toate acestea, reprezentantii municipalitatii, insotiti de politisti si jandarmi au venit sa intre in posesia imobilelor.

Cum si-au aparat, oamenii casele, in care locuiesc de-o viata, vedeti acum! Sunt plini de revolta in fata primariei care le vrea pamantul de sub case!!

De cand a fost votata in consiliul local Galati, legea exproprierii privind 20 de imobile de pe strada Traian, cei care locuiesc in zona de zeci de ani fie strang si impacheteaza, fie se baricadeaza!

Oamenii care locuiesc la aceasta adresa nu vor cu niciun chip sa plece.

Sunt furiosi si sustin ca primaria isi bate joc de ei.

Femeia spune ca cei 46 000 de euro, bani pe care i-a oferit primaria pentru casa cu etaj sunt prea putini. Ar fi vrut sa stea la masa discutiilor, dar cine s-o asculte?!



Legea spune ca trebuia intai sa cadem de acord si pe ca e amiabila sa discutam problema.
Nu se vine la poarta unui proprietar, "Asta e a mea"!

Altii si-au strans, fara scandal, pentru jumatate din suma ceruta.Autoritatile sustin ca pe cei care refuza sa se mute din case, ii vor evacua saptamana viitoare cu forta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: