Pasca poloneza pentru masa de Pasti! Nu exista ceva mai bun

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:36

Pasca este un preparat traditional care nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa in perioada sarbatorilor pascale.

De data aceasta, iti propunem sa iesi din rutina culinara a Pastelui si sa incerci pasca poloneza, un preparat delicios, cu o textura fina si un gust rafinat. Ingrediente:

1. Blatul:

- 300 g de faina;
- 150 g de zahar;
- 150 ml de lapte
- 100 g de unt;
- 1 ou;
- 3 linguri de cacao
- 1 plic de praf de copt;
- esenta de vanilie;
- un varf de cutit de sare.



2. Crema de branza:
- 500 g de branza vaci bine scursa;
- 150 g de faina;
- 2 oua;
- 300 g de zahar;
- 1 pliculet zahar vanilat;
- 80 g de unt;
- 100 g de stafide.

3. Glazura:
- 100 g de ciocolata menaj;
- 50 g de unt.

Citeste aici modul de preparare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: