De data aceasta, iti propunem sa iesi din rutina culinara a Pastelui si sa incerci pasca poloneza, un preparat delicios, cu o textura fina si un gust rafinat. Ingrediente:
1. Blatul:
- 300 g de faina;
- 150 g de zahar;
- 150 ml de lapte
- 100 g de unt;
- 1 ou;
- 3 linguri de cacao
- 1 plic de praf de copt;
- esenta de vanilie;
- un varf de cutit de sare.
2. Crema de branza:
- 500 g de branza vaci bine scursa;
- 150 g de faina;
- 2 oua;
- 300 g de zahar;
- 1 pliculet zahar vanilat;
- 80 g de unt;
- 100 g de stafide.
3. Glazura:
- 100 g de ciocolata menaj;
- 50 g de unt.
Citeste aici modul de preparare.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta