Peste 20 de animale erau tinute intr-un spatiu de doar cativa metri patrati intr-o garsoniera din Brasov

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:46

Satui de faptul ca nu mai puteau tine geamurile deschise, vecinii au anuntat autoritatile, care au descins in aceasta dimineata.

Ce au gasit jandarmii in garsoniera din Brasov...e greu de imaginat! Mai exact, 21 de caini tinuti si 3 pisici in 7 metri patrati. Animalele erau legate cu lanturile de un  pat.

Femeia nu avea nici curent electric in locuinta, asa ca jandarmii si cei de la directia sanitar-veterinara au bajbaiat prin garsoniera cu animale.

Directia sanitar-veterinara din Brasov incearca inca din noiembrie, anul trecut, sa obtina mandat de perchezitie la adresa femeii.

Vecinii erau in pragul disperarii de mai multi ani. Iubitoarea de patrupede a inceput sa stranga cainii de pe strada inca din 2012.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cainii vor fi dusi la un adapost din apropierea Brasovului, iar stapana, la audieri.

Ea poate fi acuzata de rele tratamente aduse animalelor.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.