Bataie cumplita intr-o scoala din Targu-Jiu, fara ca vreun profesor sa intervina! De la ce a pornit scandalul

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:36

Scenele socante s-au petrecut pe holul institutiei, unde doi elevi si-au împartit pumni si picioare, in fata colegilor.

E inspaimantator ce a ajuns sa se petreaca in unele scoli din Romania, fara ca nimeni sa intervina! Ultima scena revoltatoare s-a jucat, printre pumni si picioare, intr-un colegiu de renume, din Targu-Jiu. In vazul mai multor colegi, doi elevi au uitat ca sunt pe holul insitutiei de invatamant si au pornit o lupta sangeroasa.

Este o scena regretabila care s-a petrecut in scoala noastra, o scoala cu un potential intelectual ridicat al elevilor, cu cadre didactice permanent preocupate de pregatirea lor.

Desi vacarmul facut a cutremurat scoala, bataia ca la margine de maidan a avut timp sa degenereze, fara ca cei doi sa fie despartiti, asa cum ar fi trebuit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In scurta filmare nu se vede nici urma din paznicul, care ar fi trebuit sa

supravegheze elevii. Si profesorii par departe de campul de lupta! Revoltator e ca totul s-a petrecut in uralele celorlalti copii. Tonul se schimba doar cand unul dintre batausi insfaca o matura si isi ataca rivalul.  Imaginile strigatoare la cer nu au ramas fara ecou. Ele au fost vazute si de politisti, si de conducerea scolii, care i-ar putea exmatricula pe cei doi.