Zi cumplita pentru Dan Diaconescu! Inlacrimat, fostul prezentator TV a cazut in genunchi in fata sicriului tatalui sau

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:37

Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

Suferinta pierderii unicului sau parinte i-a lasat urme adanci pe chip si in suflet. A fost cea mai dureroasa zi pentru Dan Diaconescu.  Tacut si cu privirea in pamant, fostul prezentator TV abia si-a gasit puterea sa mearga in urma sicriului tatalui sau.

Sufera foarte mult si din cauza ca nu a fost langa el cand si-a dat ultima suflare.

Cunoscutii spun ca Nicolae Diaconescu a murit de inima rea, iar in lumea celor drepti ar fi plecat neimpacat.

De cand a fost inchis Dan era foarte suparat. Eu vorbeam deseori cu dumnealui. Astepta, totusi, ca, odata si-odata sa-i dea drumul ca e nevinovat. A fost o arestare politica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dan Diaconescu a iesit, azi-noapte, din inchisoare, dupa ce a primit o permisie de 24 de

ore pentru a putea sa-si conduca tatal pe ultimul drum. Fostul prezentator TV are de ispasit o condamnare de aproape 6 ani, dupa gratii.  In ciuda momentului neportivit, la finalul funeraliilor, sustinatorii lui Dan Diaconescu au tinut sa faca fotografii cu el.

Nicolae Diaconescu, fost comnador de aviatie, s-a stins, luni, la spitalul din Caracal.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.