Au inceput sa rada de ea dupa ce a aparut la o emisiune TV si s-a vazut ce dinti oribili avea in gura. Uite cum arata acum femeia asta, dupa ce a primit 10.000 de lire ca sa isi refaca dantura

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 09:05

Imaginile de mai jos au devenit virale pe retelele de socializare si au strans mii de like-uri si comentarii.

Totul a inceput dupa ce femeia din poza, pe nume Gemma Swift a fost invitata la un reality show pentru a vorbi despre viata ei amoroasa. Doar ca, in loc sa fie atrasi de povestea ei de viata, toti au inceput sa vorbeasca despre dantura ei, care nu arata deloc bine.

Barfele au urmarit-o mult timp dupa aparitia in emisiune, iar Gemma a fost nevoita sa indure cuvinte grele si multe comentarii rautacioase primite pe retelele de socializare.



Femeia a incercat sa le explice tuturor ca dantura ei arata asa din cauza unui accident nefericit petrecut in copilarie, fara succes insa.

In cele din urma, realizatorii emisiunii au fost pusi in tema cu ceea ce se intampla si au hotarat sa o ajute pe Gemma cu 10.000 de lire sterline pentru a-si reface dintii.

Rezultatul este uimitor: "Este pentru prima oara cand ma pot privi in oglinda fara sa imi fie rusine de mine", a marturisit ea.


Iata cum arata acum:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: