A ramas socata cand seful de la job i-a spus ca are o coafura exagerata si i-a dat avertisment. Fata s-a dus acasa si a povestit pe Facebook ce i s-a intamplat. Uite cum arata cand se intoarce cu spatele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 09:00

Fata din imaginile alaturate a starnit dezbateri aprinse pe retelele de socializare dupa ce a povestit o intamplare mai putin fericita de care a avut parte.

Totul a inceput dupa ce Cree Ballah, in varsta de 20 de ani, din Toronto, a fost mustrata de doi superiori de la locul de munca.

Motivul? Acestia i-au reprosat ca are o coafura total nepotrivita, care nu se aliniaza cu standardele si imaginea companiei.

Cree s-a simtit jignita de ceea ce i s-a intamplat si a povestit totul pe profilul ei de Facebook, postand si poze cu parul ei.



"Asa este parul meu natural, incerc sa il tin sub control asa cum pot eu mai bine. Mi s-a spus ca nu am un look profesional. Am colege care au parul vopsit in albastru sau sunt rase pe o parte a capului. Se pare ca astfel de lucruri sunt normale", a spus ea.

Majoritatea celor care au aflat de cazul ei i-au dat dreptate si au fost de parere ca reprezentantii companiei au exagerat.


Voua vi se pare ca are o coafura exagerata?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: