Imagini in exclusivitate de la pregatirile pentru inmormantarea interlopului Fane Spoitoru'!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:54

Echipa WOWbiz a surprins aseara locatia unde va avea loc priveghiul si pomana lui Spoitoru'!

Trupul neinsufletit al interlopului Fane Spoitoru'  va fi adus,astazi, la  baza sportiva din Comuna Pantelimon.  Din imagini se vede ca familia i-a pregatit o inmormantare cu fast.

Aseara erau deja instalate 2 corturi uriase, pe structura din metal, in interiorul carora au fost puse zeci de mese, scaune, inclusiv mochete de culoare rosie. Sicriul va fi depus pe o scena special amenajata, inconjurata de o bolta din flori si o cruce facuta tot din flori.

Totul este colorat in alb si rosu. De la flori, la fetele de masa, la tapiteria scaunelor, doar alb si rosu.
In corturi, dar si la intrarea in baza sportiva, adica pe gardul din sarma troneaza mai multe poze cu interlopul. Aici va avea loc priveghiul, dar si pomana de dupa inmormantare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fane

Spoitoru', pe numele lui real- Ion Titisor, a decedat saptamana trecuta, intr-un spital din Israel.  La scurt timp, manelistul Florin Salam i-a dedicat si o melodie. Peste 1.500 de persoane sunt asteptate la funeraliile celui numit "liderul interlopilor din Romania".

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.