Ii aparuse un punct negru pe nas si nu stia ce e cu el, asa ca l-a ignorat la inceput. Dupa ce a fost la doctor a primit o veste socanta! Uite ce indica acest semn

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:55

Jade Thrasher, o tanara in varsta de 26 de ani din Marea Britanie, a trecut recent printr-un cosmar si si-a facut cunoscuta problema, in incercarea de a trage un semnal de alarma.

Inca de mica ea era pasionata de bronz si ii placea sa stea foarte mult la soare, motiv pentru care a dezvoltat o adevarata obsesie.

Astfel, timp de 11 ani fara intrerupere ea a mers la solar de 3 ori pe saptamana, facand sesiuni de cate 20 de minute de bronzare.

La un moment dat, in 2014, ea a observat ca o formatiune ciudata incepe sa ii creasca pe nas.

Daca la inceput nu i-a dat importanta, ulterior a mers la un control de specialitate.

Dupa mai multe seturi de analize a primit un diagnostic socant: facuse cancer de piele din cauza solarului. Din fericire boala fusese descoperita intr-un stadiu incipient, astfel ca Jade nu a fost nevoita sa faca chimioterapie.

Doctorii au inlaturat formatiunea ciudata si i-au prescris un tratament medicamentos. Acum ea este in afara oricarui pericol, dar din 3 in 3 luni face controale pentru a se asigura ca boala nu s-a raspandit.


Jade a renuntat sa se mai duca la solar iar acum sta la soare numai sub umbrela si foloseste crema de protectie cu factor 50.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: