I-au vrajit si le-au luat nu mai putin de 6 mii de lei si un cazan de tuica! Este reclamatia incredibila pe care au depus-o la politie doi soti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 08:50

Oamenii sustin, nici mai mult, nici mai putin ca pirandele i-au hipnotizat!

O pacaleala cu iz penal si supranatural i-ar fi facut pe cei doi timiseni sa-si piarda nu doar fortele, ci si averea pusa la saltea plus cazanul de tuica. Protagonistii intregii povesti sunt Viorica- pensionara hipnotizata, Nicu- sotul pagubit, Stela- piranda acuzata de vrajitorie si bulibasa, cel acuzat de sarlatanie. Firul narativ e lesne de deslusit.

Asa a inceput prietenia dintre cele doua familii. Acuzatii, doi soti din Strehaia, alunecosi ca sarpele, ar fi facut orice ca sa le intre pe sub piele.

Iar cand n-ar fi mers cu vorba buna, ar fi apelat la vraji si la hipnoza.


Mai intai, 2.500 de lei, apoi 1.000 si, in final, alti 2.500 de lei. Femeia i-a povestit sotului ca s-a lasat impresionata, ca prin farmec, de lacrimile pirandei.

Pentru ca voiam sa stim si varianta acuzatilor, am mers pana in Strehaia, localitate cunoscuta pentru amazoanele sale neinfricate.
De data aceasta, nu pietrele au zburat spre jurnalisti, ca pe vremuri, ci dozele de suc si chiflele!  

Vestea ca bietii oameni ar fi cazut prada familiei din Strehaia a ajuns pana la urechile liderului romilor din Padureni. Pagubitii au depus o plangere la politie si spera sa-si recupereze prejudiciul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.