Locuinte high-tech, pe litoralul romanesc! Cum arata un astfel de apartament si mai ales ce pret are

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 08:15

Cei care isi cauta o locuinta la malul marii isi doresc, pe langa un pat confortabil si tehnologie de ultima generatie.

La mare cautare sunt apartamentele cu sisteme de iluminat moderne, muzica in dormitoare si in baie si cinema care poate fi activat dintr-un singur buton. Iata cum arata o astfel de locuinta si aflati ce preturi pun la bataie investitorii in statiunea Mamaia.


Tot ce trebuie sa faca, apasa acest buton pe care l-am numit "Panica", dar il putem denumi oricum si este programat ca acum cand il apasam, ca asa ateaga atentia vecinilor si politiei, toate luminile din casa vor face asa cum vedeti in demonstratie.

Este unic pe tot litoralul si poate fi controlat de oriunde din lume prin telefon!

Se vor trage draperiile pentru ca vrem sa vedem filmul, luminile din spate se vor stinge, cand se inchid draperiile se sting aceste lumini, apoi le puteti vedea pe acestea.

Locuinta are 60 de metri patrati si o tehnologie care a costat 15.000 euro. Daca el vrea sa asculte un canal de radio in living, ea isi poate selecta dintr-un click albumul preferat, in dormitor.


Pretul lui in momentul de fata este 90 000 de euro. Daca v-ati indragostit iremediabil de mare si vreti o locuinta pe care s-o amenajati dupa gustul dumneavoastra, aflati ca oferta este variata.

In nordul statiunii mamaia - zona cunoscuta drept exclusivista datorita restaurantelor si cluburilor de lux, metrul patrat costa in jur de 1400 de euro si creste vertiginos daca locuinta are vedere frontala spre.


Pentru doua turiste din Norvegia, pretul unui apartament in statiunea mamaia nu le sperie, ba din contra. Este o optiune pe care deja o iau in calcul.

E foarte bun pretul. In norvegia nu poti cumpara un apartament cu asa putini bani. Cat costa in Norvegia? Un apartament cu vedere la mare? Un milion de euro cel putin

Ti-ar placea sa cumperi un astfel de apartament cu vedere spre mare? Da, categoric! Iti plac apartamentele? Da, normal! Cui nu i-ar placea?

Pe partea cu lacul sutiol apartasmentele sunt ceva mai ieftine.
Aici metrul patrat costa in jur de 1200 de euro cu TVA inclus. In  plus, la pachet cu privelistea vine si linistea, de care va puteti bucura in orice moment al zilei.

Asa ca, daca vreti sa fiti fericitii proprietari ai unui apartament in Ibiza de Romania, oferte sunt destule. Bani sa fie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”