Soarta a doua fetite frumoase si pline de viata sta in mana judecatorilor. Cele doua sunt acum motivul a trei procese intre mama romanca si tatal spaniol

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 07:40

Cea care le-a dat viata le-a adus in Romania pentru o viata mai buna, spune ea.

Tatal o acuza, insa, de rapire internationala si vrea sa-si ia fiicele inapoi in instanta. Din toamna anului trecut, cele doua surori merg la gradinita si la scoala in Romania. Par fericite, mama, insa, traieste cu gandul ca le-ar putea pierde. Tatal spaniol a deschis mai multe procese pentru a-si recupera copiii.

Mama  spune ca, initial, tatal ar fi fost de acord ca minorele sa ajunga in Romania, mai ales ca aveau probleme cu banii.

Se intampla in 2014, cand niciunul dintre parinti nu ar mai fi avut un loc de munca. Romanca se teme ca nu cumva instanta sa o oblige sa le trimita pe copile in Spania, la tatal lor.

Trei dosare sunt in instantele din Romania si Spania. Mama a apelat la ajutorul unui avocat pentru a cere custodia comuna pentru fetite si vizite nelimitate din partea tatalui.

Acela a fost momentul, spune mama, in care a aflat ca este acuzata de rapire.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Avocatul tatalui spaniol a declarat ca nu vrea sa comenteze pe marginea proceselor pentru ca instanta este cea care trebuie sa decida cine a gresit si in grija cui trebuie sa ramana

cele doua minore. Luni are loc un nou termen din dosarul in care romanca este acuzata de rapire internationala.