S-a nascut cu "sindromul varcolacului" si toata lumea ramane blocata cand il vede: "Se transforma?" Uite cum arata si ce se petrece cu acest baietel

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 07:20

Imaginile de mai jos, care prezinta povestea unui baietel din Indonezia, au impresionat oameni din intreaga lume.

Muhammad Raihan, acum in varsta de 13 ani, nu este un copil normal. El s-a nascut cu ceea ce se numeste in termeni populari "sindromul varcolacului".

Din cauza acestei boli rare corpul lui este acoperit aproape in intregime de par, care in unele locuri ajunge si la 7 centimetri lungime.

Desi sunt si oameni care rad de el, majoritatea locuitorilor din sat sunt convinsi ca baiatul este un zeu hindus si il venereaza, uitandu-se la el ca la o minune.



"Stiu ca sunt diferit, dar asta nu ma deranjeaza. Am auzit si cuvinte rele, si cuvinte bune despre mine. Eu sunt fericit in sanul familiei mele si nu imi displace atentia pe care o primesc", a marturisit Muhammad.

Iata cum arata baietelul:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.