Ce se intampla cand un barbat cu trei sotii e inselat de una dintre ele! Chiar in patul conjugal! Povestea inedita de tradare o puteti vedea, astazi, la “Ochii din umbra”, de la 22.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:37

Astazi, de la ora 22:00, la ,,Ochii din umbra”, Ernest prezinta povestea inedita a unui barbat casatorit cu 3 femei.

Religia barbatului ii permite sa fie casatorit legal cu mai multe femei si sa locuiasca impreuna cu ele in aceeasi casa. Desi are toate datele pentru a fi implinit, problemele apar si casnicia lui Ali pare sa se destrame.

Oana, cea de-a treia sotie, mai tanara cu 25 de ani decat Ali, sotul sau, calca stramb si se indragosteste de un alt barbat. Incurajata chiar de celelalte doua sotii, Oana isi aduce amantul fix in patul conjugal.



Cum va reactiona sotul cand va afla adevarul despre Oana si despre complotul celorlalte sotii? Ce masuri va lua impotriva acestei infidelitati? Ce va conta pentru Oana, siguranta materiala alaturi de Ali si celelalte sotii sau aventura alaturi de un amant tanar?

Nu ratati o editie plina de neprevazut, duminica, la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”