Tu cum iti inclestezi pumnul? Uite ce tradeaza asta despre personalitatea ta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:17

Obiceiurile, gesturile si expresiile corpului ne dau de gol atunci cand incercam sa ne ascundem emotiile.

Iata un test simplu care iti dezvaluie personalitatea. Trebuie doar sa inclestezi pumnul asa cum o faci de obicei si sa alegi pozitia mainii tale, din imaginea de mai sus. Iata ce inseamna cele 3 variante:

1. Iti place sa ajuti oamenii, chiar daca asta te incomodeaza. Incerci mereu sa inveti lucruri noi si sa experimentezi. Esti foarte energic si putin nerabdator. Oamenii spun ca esti aventurier, dar nu stiu de cate ori ai fost nervos si ai avut nevoie de protectie.



2. Esti extrovertit si atragi tot felul de oameni in jurul tau. Prietenii te apreciaza pentru ca esti sincer si ai o minte ascutita. Esti increzator si asta te face un lider innascut. Totusi, teama de esec te impiedica uneori sa iei decizii indraznete. Uneori ai nevoie sa fii sustinut si laudat.

3. Esti o persoana spirituala, dar oarecum timida. Oamenii te considera introvertit si necomunicativ.
Esti atent si uneori ceri prea mult de la tine, ceea ce iti provoaca neliniste. Esti un om cu viziune si iti doresti ca nimic sa nu-ti deranjeze armonia interioara. Nu iti e usor sa construiesti relatii, sa te integrezi intr-o echipa sau sa iti faci prieteni, dar ai nevoie doar de putina flexibilitate pentru ca cei care te evitau sa caute sa iti fie prieteni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”