A baut 4 litri de apa zilnic, timp de o luna si viata lui s-a schimbat complet. Uite prin ce a trecut barbatul "insetat"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:17

Cole Saladino a acceptat provocarea propusa de sefii sai, ca experiment stiintific.

Tanarul este editor al site-ului thrillist.com si a fost de acord sa bea 4 litri de apa in fiecare zi, timp de o luna. Se astepta ca organismul sau sa se schimbe in bine, dar nu stia exact prin ce va trece. La inceput, cel mai greu a fost sa se obisnuiasca sa bea apa de dragul de a bea apa, nu de sete, pentru a-si indeplini cota zilnica.

Dupa 5 zile,au aparut primele efecte.

"Toti din birou cred ca am o problema cu drogurile, pentru ca merg la baie din 20 in 20 de minute. E cea mai intensa presiune pe care a simtit-o vezica mea", a povestit el.

Dupa 15 zile, Cole a inceput sa se simta mai energic. A renuntat la cafea, desi obisnuia sa bea pana la 3 cesti pe zi. Somnul e mai linistit iar alergarile mai rapide.
In plus, organismul s-a obisnuit cu volumul mare de apa si, daca nu bea cei 4 litri, i se face sete.

"Urinez mult si mi-e sete tot timpul", a declarat el, dupa 30 de zile. "Ma simt ca bunicul, dar ma simt bine." Prietenii i-au spus ca tenul e mai curat si are un tonus mai bun.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.