Legumicultorii de la Matca au ajuns sa arunce salata, castravetii si rosiile la gunoi sau la animale! Vom manca numai legume din import

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 06:30

Pietele sunt sufocate de legume din import, iar agricultorii din Romania chiar daca au scazut preturile foarte mult, la produsele lor, tot nu au vanzari.

In comuna Matca nimeni nu doarme. De dimineata si pana in mijlocul  noptii, legumicultorii au grija de solariile care le-au dus renumele peste tot in Europa. E vremea salatei si a castravetilor romanesti  insa chiar si asa pietele sunt pline de legume de import.

In piata de gros din Matca, legumicultorii nu vand mai nimic. Sacii cu castraveti, fasolea pastai si baxurile cu salata stau stiva  in remorci.

Cum  marfa este perisabila, de cele mai multe ori ajunge la animale sau la gunoi.

In timp ce legumicultorii stau cu marfa nevaduta   in en-gros, clientii care merg la piata  se plang de legumele de import pe care le gasesc pe tarabe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Legumicultorii 

de la Matca spun ca daca nu li se va crea o facilitate pe pietele din Romania, atunci foarte multi vor intra in faliment, iar pe tarabe vom gasi numai produse fara gust, din strainatate.

 

Taguri: