Ii crestea burta din luna in luna si a crezut ca e insarcinata in ciuda faptului ca si-a facut analize de sange si nu iesea nimic! Si medicii au zis la fel, insa uite ce avea de fapt fata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iul 2022, 19:10

Olivia Key, acum in varsta de 18 ani era ca orice tanara pana acum un an. Era o persoana activa, ii placea sa iasa cu prietenii si sa se implice in diverse sporturi.

Asta pana cand a fost dusa de urgenta la spital cu dureri ingrozitoare de stomac. Medicii au banuit ca e insarcinata.


Insa burta pe care o afisa ea s-a dovedit a fi o tumoare la ovarul stang care era infasurat intr-un chist masiv. Am o constitutie firava incat stomacul meu sa fie atat de mare, insa multi au spus ca as fi insarcinata. Mi-am facut analize de sange, probe de urina si alte teste pentru a vedea daca am apendicita si si daca sunt insarcinata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Tumoarea nu era cea mai mare problema, ci chistul. Chirurgul care a operat-o pe Olivia a dezvaluit ca i-a drenat aproape patru litri de lichid inainte sa ii inlature chistul printr-o incizie.
Era de marimea unui pepene.

Se pare ca tanara a fost norocoasa caci s-a recuperat foarte bine dupa operatie si poate avea copii oricand doreste.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.